Hello There, Guest!


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weird emotes
#1

Since i wrote my first posts i noticed that when i put an emote  in the text it goes weird: instead of the emote there are three of it and between them there are things like "alt= and "title= .

I guess it's something weird with some browser extensions? Or i have to switch something in my account forum settings?


Dodgy" alt="Dodgy" title="Dodgy">

Big Grin" alt="Big Grin" title="Big Grin">



 Reply
#2
I fixed a lot of issues with formatting/uploading and emojis by switching the theme on my account from default to ‘Classic Blue’. It’s under ‘Edit Options’ in your user account menu -> ‘Board Style’.

Hope this helps!
 Reply
#3

Mmh no, it doesn't seem it is helping. I tried all the board styles and nothing worked, i'll stick with mod rose since i don't like the others esthetic (they seem like 10/20 years ago sites  :D )


EDIT: test  :P

:cool:

 Reply
#4

Ok.. apparently if i click on "Disable smilies" the smilies still work, but without the annoying not-hidden code "alt=" or "title="




Let me know if  you see my emotes work normally  :P  :cool:   :)

 Reply
#5
(04-01-2021, 07:07 PM)Alexis P Wrote:

Ok.. apparently if i click on "Disable smilies" the smilies still work, but without the annoying not-hidden code "alt=" or "title="




Let me know if  you see my emotes work normally  Tongue" alt="Tongue" title="Tongue">  Cool" alt="Cool" title="Cool">   Smile" alt="Smile" title="Smile">



Good to know!
 Reply
 

Users browsing this thread: 1 Guest(s)



Breast Nexus is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.


Cookie Policy   Privacy Policy